Hyundai2020-10-13T13:36:11+02:00

Hyundai i Hillerød

Som kunde hos Jønssons Auto kan vi med fordel tilbyde dig attraktive kampagnemodeller inden for Hyundai personbiler og varebiler. Som autoriseret Hyundai forhandler i Hillerød tilbyder vi altid mange spændende kampagnemodeller samt sikkerhed for en professionel rådgivning både før, under og efter din bil er købt.

Læs mere om de mange fordele som Hyundai ejer… og kontakt os for yderligere rådgivning så vores Hyundai fordele også gælder dig.

minHyundai


Hold din Hyundai vedlige

Hos Jønssons Auto tilbyder vi alle Hyundai ejere en fordel via en nem og enkel vej til at holde forholdet mellem dig og din Hyundai vedlige.

Kort fortalt får du adgang til en smart online-portal, der giver dig:
• Gratis digital servicebog
• Trygt styr på service og påmindelser
• Eksklusive rabatter og nyheder
• Tilbud på koncerter og events

Altid mange fordele tilgængelige…

Det skal være praktisk?

Vi tænker, du hurtigt vil opdage, hvor praktisk det er at have alle vigtige informationer om din Hyundai samlet ét sted – og altid lige ved hånden med en skræddersyet mobilapp, tilgængelig til både Android og IOS.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Hyundai.dk.

 

Tilbehørsprogram til Hyundai


Alt til din Hyundai

Jønssons Auto A/S har et stort originalt tilbehørsprogram til Hyundai modeller. Uanset om du ejer en ny eller moden og elsket Hyundai, så er vores tilbehør specielt designet til din bil, lige fra sporty letmetalfælge, elegante trinlister, praktiske bundmåtter til godkendte tagbøjler.

Hyundai Original Tilbehør er specielt designet, gennemtestet for funktionalitet, sikkerhed og kvalitet til lige netop din Hyundai.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Hyundai.dk.

Hyundai garanti


Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning

En garanti du ikke finder lignende i Danmark. Brug bilen og kør alt det du vil – fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører.

Når vi så sikkert kan yde garantien uden kilometerbegrænsning, er det fordi, vi kender vores biler til bunds – ikke mindst kvaliteten. Det mener vi skal komme vores køre glade kunder til gavn.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Hyundai.dk.

 

Hyundai Finans


0.- kr. i udbetaling

Billån uden udbetaling ved Hyundai Finans. Med vores attraktive billån, har du nem adgang til en ny bil. Når du ikke lægger en udbetaling, får du til gengæld en lidt højere månedlig ydelse spredt ud over lånets løbetid. Du får mulighed for at blive godt kørende, også selvom du eksempelvis ikke kan give en anden bil i bytte.

Du skal opfylde følgende krav for et billån uden udbetaling:

• Positiv kreditgodkendelse gennem Hyundai Finans
• Ikke registreret i RKI
• Almindeligt krav til rådighedsbeløb
• Fast job og indtægt på min. 300.000 / 450.000 for par
• Over 25 år gammel
• Obligatorisk kaskoforsikring
De månedlige betalinger skal ske via PBS.

Der tages forbehold for renteændringer

Kontakt Jønssons Auto A/S og hør mere om mulighederne for 0,- i udbetaling.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Hyundai.dk.

Book en prøvetur i en Hyundai


Det er nemt at prøvekøre en Hyundai

Du er altid velkommen til at kigge forbi Jønssons Auto A/S og få en prøvetur i en Hyundai. Hvis du vil undgå ventetid, så anbefaler vi, at du booker prøveturen på forhånd.

Vælg den Hyundai du ønsker at prøvekøre. Fortæl os hvor og hvornår du vil prøvekøre den og slut af med at oplyse, hvem du er, og hvordan vi bedst får kontakt med dig. Herefter vil den Hyundai-model, du har valgt, gøres klar og vores salgsafdeling tager kontakt og bekræfter din booking.

På selve dagen vil vi sørge for, at den valgte Hyundai står klar, så du kan komme af sted med det samme.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, Jønssons Auto ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil vi vende tilbage med mulige forslag. Du skal fremvise kørekort i butikken.

Kontakt os.
JØNSSONS AUTO A/S:

Krakavej 5
3400 Hillerød
Tlf: 4824 0434
info@jauto.dk (mærk mail – prøvetur)

Book en prøvetur