Jønssons Auto A/S

Jønssons Auto – mere end 30 år med biler  

 Jønssons Auto A/S blev grundlagt i 1989, hvor Jacob Lyng Jønsson sprang ud som selvstændig. I lokalerne på Slangerupsgade i Hillerød, var der plads til 2 biler i showroomet og 5 lifte på værkstedet. Efter år med salg af brugte biler og mekanisk værksted, blev Jønssons Auto i 1992 autoriseret forhandler af Hyundai som en af de første i Danmark. 

Jønssons Auto_Hillerød
Jønssons Auto_Hillerød
{

Fordi din bil fortjener det bedste

Vokseværk

Over de næste 10 år er salget af nye Hyundai og brugte biler stødt stigende, ligesom medarbejderstaben, hvorfor Jønssons Auto må søge mod nye og større lokaler.

I yderkanten af Hillerød’s industriområde, ud mod Egespurs Alle, bliver en ældre gård opkøbt. Ideen om et nyt og moderne bilhus bliver til virkelighed i 2004 og Jønssons Auto flytter ind på Krakasvej 5, hvor virksomheden også ligger i dag. 

Siden da har historien b.la. budt på forhandling af SEAT og Honda, udvidelse af showroom og meget mere. I 2013 opsiges forhandlingen af Honda men Jønssons Auto fortsætter som autoriseret værksted. I 2020 opsiges forhandlingen af SEAT og i 2021 stopper vi som autoriseret værksted for SEAT. Jønssons Auto er derfor i dag autoriseret værksted for både Hyundai og Honda, samt reparerer SEAT og andre mærker.  

I dag er Jønssons Auto en moderne virksomhed, der med 20 medarbejdere fordelt på salg, værksted og administration sætter en ære i at servicere vores kunder på bedste vis.

Med over 30 års erfaring i bilbranchen, samt 30 års erfaring med salg og vedligeholdelse af Hyundai, sætter vi en ære i at servicere dig og din bil på bedste vis. 

”Hos os er du altid velkommen, hvad end det angår rådgivning om ny bil, service, vedligeholdelse – eller blot en kop kaffe og en bil snak”

Jacob Lyng Jønsson

Direktør 

Jacob_Jønsson_direktør_Jønssons_Auto