Loading...
Om os2018-01-08T21:30:52+02:00

Om Jønssons Auto A/S

Jønssons Auto A/S har eksisteret siden 1989. Vi har været Hyundai forhandler siden 1993, og i 2006 fik vi forhandlingen af Honda. I 2013 stoppede vi med Honda forhandlingen men fortsatte som serviceværksted. I 2013 blev vi forhandler af Seat.

Vi er 18 medarbejdere i alt fordelt på værksted, salg og administration. Vi bor i dejlige lyse lokaler, som er velindrettet til formålet. Vi sætter en ære i at servicere kunderne på bedste vis. Vores motto er – fordi din bil fortjener det bedste.

Tilfredse kunder


I juni 2015 var Jacob på fabrikken i Tjekkiet for at se og prøve den kommende Hyundai Tucson.

Til aftenarrangementet med gæster fra hele Europa´s forhandlernet modtog Jønssons Auto A/S prisen for ” Bedste kundetilfredshed i Europa 2014″. Prisen blev overrakt af præsidenterne for Hyundai Motor Co.

Vi er meget stolte over at få prisen – og glade for at blive belønnet for noget af det vi går meget op i.
Vi forsøger, at udøve det bedste vi kan, for at gøre vores kunder tilfredse.

Du kan som kunde i vores virksomhed hjælpe os.
Vores ide om, hvorledes en kunde bliver tilfreds er måske ikke altid det samme som kundens forventninger for at være tilfreds.
Du som kunde er derfor yderst velkommen til at hjælpe os med dette.
Send en e-mail til vores medarbejder der er ansat til at følge op på netop dit spørgsmål.

Du kan skrive ris og ros på en mail til: tilfredskunde@jauto.dk – og vi vil straks følge op på din mail.
Vores slogan igennem 25 år er “fordi din bil fortjener det bedste”.

Med venlig hilsen
Jacob Jønsson
Jønssons Auto A/S

 

Jønssons Auto – mere end 25 år med biler

Vi er stolte som bil hus i Nordsjælland og til lokale i Hillerød, at kunne service og sælge både nye Hyundai og Seat modeller. Vi er stolte over altid, at have over 60 klargjorte brugte biler på lager i vores bil hus i Hillerød.
Jønssons Auto har faciliteterne til at præsentere nye biler i det flotte bil hus i Hillerød. Altid stort udvalg af nye Seat og Hyundai modeller – klar til en prøvetur. Kig ind eller se vores præsentationsvideo først, som kunde kan du altid forvente professionel service og rådgivning inden du kører videre i din nye bil. Vi ses hos Jønssons Auto i Hillerød, salg af nye og brugte biler i Nordsjælland.

Book en prøvetur