Autoriseret bilværksted i Hillerød

Mekanisk værksted

Jønssons Auto A/S tilbyder faguddannet personale og vi er autoriseret serviceværksted for Hyundai og Honda. Derudover servicerer og reparerer vi alle bilmærker samt har mange års erfaring med SEAT.

Jønssons Auto servicerer alle biler på vores topmoderne værksted i Hillerød. Vi råder over markedets nyeste udstyr, så ring trygt til os. Vi kører med fastprissystem, så kunden altid ved hvad prisen er.

Skadeværksted

Vores specialuddannede karosseriteknikere arbejder med de nyeste teknikker og moderne opretterbænke, som giver den største nøjagtighed i opretningen af din bil – hvis uheldet har været ude.

Jønssons Auto laver fototaksering ved de fleste forsikringsselskaber, så du undgår ventetiden på en taksator, og vi kan derefter straks gå i gang med at udbedre skaden.

Vi tilbyder lejebil i reparationsperioden til kr. 175,- pr. dag.

Pladeværkstedet råder over det nyeste udstyr til reparation af skader. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder:

  • Udbedring af skade på din bil
  • Udfyldelse af skadesanmeldelse til forsikringsselskab
  • Afhentning af den skadede bil
  • Reparation af stenslag
  • Udskiftning af frontrude

Jønssons Auto er dit foretrukne autoværksted inden for reparation af nye og brugte biler. Som autoriseret bilværksted inden for tre bilmærker garanterer vi, at din bil er klar til at køre efter et besøg hos os.

Send værkstedsforespørgsel