Seat2019-04-29T09:28:46+02:00

Seat i Hillerød

Hos Jønssons Auto kan vi med fordel tilbyde dig attraktive kampagnemodeller inden for SEAT personbiler. Som autoriseret SEAT forhandler i Hillerød tilbyder vi altid mange spændende kampagnemodeller samt sikkerhed for en professionel rådgivning både før, under og efter din bil er købt.

Læs mere om de mange fordele som SEAT ejer… og kontakt os for yderligere rådgivning så vores SEAT fordele også gælder dig..

Seat Safe


SEAT tryghedsaftale

Med SEAT forhandlerens tryghedsaftale sikrer du dig mod uforudsete omkostninger i fremtiden. SEAT SAFE giver dig mulighed for 2 års ekstra tryghed, som ligger i forlængelse af den eksisterende 2 års fabriksgaranti, som din SEAT allerede har. Så nu kan du holde dig godt kørende længere, uden bekymringer.

SEAT SAFE dækker alle mekaniske og elektriske komponenter i det 3. og 4. år efter første registreringsdato dog maks. op til en kilometerstand på 120.000 km SEAT SAFE koster fra 1.995 kr. og skal bestilles samtidig med bilen hos din SEAT-forhandler.
Dine fordele:
• Driftssikkerhed og kvalitet via autoriseret SEAT-værksted
• Service du kan stole på, udført af vores højtuddannede og dygtige SEAT-mekanikere
• Ro i sindet – også i udlandet med vores europæiske dækning
• Højere brugtvognsværdi på din SEAT.

Vil du vide mere?

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Seat.dk.

Tilbehørsprogram til Seat


Stort udvalg til SEAT modeller

Jønssons Auto A/S har et stort originalt tilbehørsprogram til Seat modeller. Uanset om du ejer en ny eller moden og elsket SEAT, så er vores tilbehør specielt designet til din bil, lige fra sporty letmetalfælge, elegante trinlister, praktiske bundmåtter til godkendte tagbøjler.

SEAT Original Tilbehør er specielt designet, gennemtestet for funktionalitet, sikkerhed og kvalitet til lige netop din SEAT.

SEAT forsikring


SEAT forsikring- Få din bil forsikret via SEAT

SEAT Forsikring er skræddersyet specielt til din SEAT og med denne forsikring får du et produkt, hvor der er lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris.

Ny SEAT? – Få markedets bedste bilforsikring.
Når du køber din SEAT hos en autoriseret SEAT-forhandler, kan du få en SEAT Introforsikring med markedets bedste dækninger til en fordelagtig introduktionspris.

Din SEAT skal blot være mindre end 5 år, når du køber den.

Du får:
– En meget fordelagtig pris
– Unikke dækninger
– Reparation med originale reservedele på autoriseret SEAT-værksted
– Erstatningsbil ved skade.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Seat.dk.

 

SEAT finansiering


Hvad er SEAT finansiering

Finansiering – Udregning med standard lånebetingelser, Lease eller låne – fast eller variabel rente – hvor meget i udbetaling – hvor mange ydelser og hvor store? Du kan få et finansieringstilbud gennem din lokale SEAT forhandler Jønssons Auto. SEAT Finans er din sikre vej til overskuelig og tryg finansiering af din nye SEAT.

Vi ønsker, at gøre SEAT Finans til dit første, enkle og naturlige valg af finansiering til din bil. Derfor har vi konstant fokus på, at forbedre og udvikle vores produkter og serviceydelser. SEAT Finans er en del af Nordania, et af Danmarks førende finansierings- og leasingselskaber. Vores samarbejde med SEAT-forhandlerne sikrer, at du kan blive godt kørende – på markedets bedste vilkår.

Bemærk: Der stilles krav om kaskoforsikring. Betaling via betalingsservice/Nets forudsættes.
Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling.
Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Hos din SEAT-forhandler hjælper kompetente rådgivere dig nemt og hurtigt bag rattet på din nye bil – samtidig med at du får individuelt tilpasset finansiering, der passer til dit budget og behov.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Seat.dk.

SEAT privatleasing


Hvad er SEAT privatleasing?

Slip for bekymringer…

SEAT privatleasing er for dig som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en ny bil. Der er mulighed for at både privat- og erhvervslease vore modeller – kontakt Jønssons Auto for at få oplyst prisen på netop din nye SEAT.

Når du leaser en SEAT, så er service- og reparationsomkostninger omfattet af den månedlige ydelse. Jønssons Auto har også mulighed for, at tilbyde dig en fordelagtig forsikring, så du kan se hvad det kommer til at koste dig om måneden, at køre i en helt ny SEAT.

I øjeblikket har vi særlige fordelagtige privatleasingpriser for den nye SEAT Leon.

Du kan altid henvende dig i butikken for yderligere rådgivning, eller læse mere på Seat.dk.

Book en prøvetur