IONIQ plug-in hybrid2019-10-02T15:40:40+02:00

FRA 259.995
Hyundai IONIQ plug-in hybrid

IONIQ plug-in hybrid

Nyt design og nye funktioner. Kort sagt: Mere elektrisk køreglæde og endnu mere snusfornuftig brændstoføkonomi. Du får ganske enkelt både elmotor og klassisk benzinmotor på én gang. Perfekt til korte ture og pendling, hvor du sparer på benzinen. Batteriet rækker til 52 kilometer på ren el.

Oplev den nye IONIQ plug-in hybrid

Få glæde af det bedste fra begge verdener. Elektricitet når du ønsker det. Benzin når du har behov for det. Med et opfrisket design og forbedrede køreegenskaber og sikkerhed assistenter er den nye IONIQ plug-in hybrid nu bedre end nogensinde før! Aktivér fuld elkørsel ved et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren – og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil.

Oplev fordelene ved at køre i en plug-in hybrid

Den nye IONIQ plug-in hybrid tilbyder dig den fremragende brændstoføkonomi, som hybridbiler er kendt for, plus de ekstra fordele ved en markant rækkevidde kun på el.

Elektrisk rækkevidde + fleksibilitet

Hvis du ikke er helt klar til en ren elbil, er en plug-in hybrid det perfekte kompromis. Du får omkring 52 kilometer ren el kørsel, hvilket bør være mere nok til de fleste køreture, men du har altid benzinmotoren som backup, hvis du planlægger en længere køretur.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Nul udstødnings emissioner ved ren el kørsel

Bliv elektrisk med et enkelt tryk på en knap. Den nye IONIQ plug-in hybrids kraftfulde litium-ion polymer-batteri på 8,9 kWh giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 52 km. Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan bilen fortsætte automatisk i hybrid-tilstand, hvor elmotoren også anvendes.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Kør længere på en liter benzin

Den nye IONIQ plug-in hybrid løfter brændstofeffektivitet til et nyt niveau, idet dens batteridrevne elmotor arbejder sammen med bilens benzinmotor, så der opnås en forbløffende brændstoføkonomi og færre emissioner.

Hvad er en plug-in hybrid?

Væn dig til komplet fleksibilitet. IONIQ plug-in hybrid giver dig alle fordelene ved en elbil – plus den fleksibilitet, en hybridbil med benzinmotor giver. Et kraftfuldt 8,9 kWh litium-ion-polymer-batteri giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 52 km ved et enkelt tryk på en knap.

Når den elektriske rækkevidde er opbrugt, fungerer IONIQ plug-in hybrid som IONIQ hybrid. Takket være dens parallelle hybriddrivlinjesystemer kan den både køre på benzinmotor, elmotor – eller begge. Kør lige så langt du vil. Og når du kommer frem, kan du slutte bilen til en ladestation. Men selv når du kører, oplader det justerbare regenererende bremsesystem batteriet ved at bruge elmotoren til at sænke bilens hastighed. Man kan vælge mellem fire niveauer af regenerativ bremsekraft.

Rækkevidde iht. WLTP. Rækkevidden kan variere en smule afhængigt af vejforholdene, kørestil og temperatur.

Design – Slankt raffinement

Den nye IONIQ plug-in hybrids svævende design er blevet opgraderet med en bred vifte af nye designelementer. Den nye IONIQ plug-in hybrid er skabt med fokus på en lav luftmodstand og maksimal performance, hvilket gør den til én af de mest aerodynamiske biler på markedet med en luftmodstandskoefficient på kun 0,25. Slanke konturer og innovative teknologier udnytter tilsammen luftstrømmen, så både luftmodstand og emissioner minimeres.

Kølergrill

Den nye, dynamiske kølergrill er udstyret med et svævende, tredimensionelt trådnetmønster, som tilfører bilen en højteknologisk stil. Den sølvfarvede beskyttelsesliste nederst på kofangeren understreger det nye avancerede design af fronten.

Fuld LED-forlygter

De nye fuld LED-forlygter (ekstraudstyr) tilføjer mere stil og udsyn (afhængigt af variant). Nyd et mere dynamisk look, som gør IONIQ plug-in umiskendelig.

Automatisk LED-kørelys

Takket være det nye automatiske LED-kørelys er IONIQ plug-in hybrid udstyret med en iøjnefaldende ny lyssignatur. Kørelyset er kunstfærdigt placeret ved siden af de antracitfarvede luftindtag ved forhjulene – designet med henblik på at optimere luftstrømmen hen over hjulene og siden af bilen for en bedre aerodynamik.

16″ alufælge

De nye 16” aluminiumsfælge er designet specielt til den nye IONIQ plug-in hybrid.

Hoftelinje

Den elegante hoftelinje er nu udstyret med en sølvfarvet beskyttelsesliste, som sætter et yderligere dynamisk præg på den avancerede silhuet.

Soltag

Luk sollyset ind, og nyd den friske luft i håret. IONIQ plug-in hybrid fås med soltag, der åbnes med et enkelt tryk på en knap (ekstraudstyr).

Smart Key

Slut med at lede efter nøgler. Når du har din Smart Key i lommen, låser dørene automatisk op ved et let tryk på knappen ved døren. Med Smart Key skal du heller ikke dreje en nøgle for at tænde bilen – du skal blot trykke på start-knappen. Afhængig af variant.

LED-kombinations baglygter

Designet af den nye lyssignatur går igen ved bilens bagende. LED-kombination baglygterne er blevet redesignet for et mere dynamisk look – dag og nat (afhængig af variant).

Bagkofanger

Beskyttelseslisten på bagkofangeren har ligeledes fået en overhaling med ny antracit farve samt flere detaljer.

ONIQ-plug-in-hybrid-slider-pic.-17-jønssons-auto

8 års batterigaranti

Derudover er IONIQ plug-in hybrid højtydende lithium-ion-polymer-batteri omfattet af en 8 års garanti eller 200.000 km (hvad der måtte indtræffe først).

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er IONIQ plug-in hybrid fremstillet ud fra højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Få ekstra ro i sindet med én af de bedste garantier i bilbranchen.

Kontakt os for en snak omkring dine muligheder.

Læs mere på Hyundai.dk omkring IONIQ plug-in hybrid (klik her)

Søren Jensen
Tlf. 4824 0434
soj@jauto.dk

Book tid til sommerdækskifte

På trods af coronavirus (COVID-19 ), holder Jønssons Auto åbent som normalt.

Skal du have sommerdæk og fælge på bilen, så kan du booke tid på tlf. 48 24 04 34

Hos Jønssons Auto er vi klar til at skifte dine dæk mandag – fredag kl. 8-16.

Vi tager naturligvis de fornødne forholdsregler på værkstedet, og følger Sundhedsstyrelsens anvisninger i forbindelse med COVID-19. Vi forventer at du som kunde gør det samme.