Kommer til sommer

Udstyrsvarianter

Den helt nye og fuldt elektriske IONIQ 5 N findes i 2 forskellige udstyrsvarianter. Få et overblik her.

IONIQ 5 N

IONIQ 5 N

Inkl. bl.a.: 

 • 21″ alufælge
 • BOSE-lydanlæg
 • Head-up display
 • Fjernbetjente parkering
 • OTA
 • Sportssæder i kombineret stof/læder med belyst N-logo
 • 12.3″ touchskærm
 • 360 graders omgivelseskamera
 • Alu-pedaler
 • Apple CarPlayTM og Android AutoTM (trådløs)
 • High-performance-støddæmpere for og bag
 • V2L-adapter til ind- og udvendig brug

 

IONIQ 5 N

IONIQ 5 N Performance

Inkl. N-udstyr +

 • Ventilerede forsæder
 • Sportssæder i læder/alcantara samt N-logo med lys

    Elektrisk køreglæde taget til nye højder

    Hyundai IONIC 5 N repræsenterer en helt ny type af performance biler og giver elektrisk performance på et helt nyt niveau. Som den første fuldelektriske N-model giver den en uovertruffen køreglæde. Så meget, at den har vundet prisen som World Performance Car 2024.

    TopGear
    World Car Awards – World Performance Car

    IONIQ 5 N – en prisvindende performance bil

    Ikke alene hev IONIQ 5 N sejren hjem ved dette års World Car Awards som World Performance Car, den blev også hyldet som Car of the Year 2023 af TopGear.com. Og det forstår man godt. Med op til 650 hk, en topfart på 260 km/t og avancerede teknologier som N e-Shift og N Active Sound+, leverer den en overlegen køreoplevelse både på vejen og på racerbanen. IONIQ 5 N løfter alle dele af Hyundais N-univers til et helt nyt og elektrisk niveau, og bekræfter, at elektriske performancebiler er fremtiden – fyldt med adrenalin og spænding bag rattet.

    Slip op til 650 hk løs, når du trykker på N Grin Boost-knappen og få den ultimative sportsfornemmelse. IONIQ 5 N er skabt til banekørsel og kan tage dig fra 0-100 km/t på ned til 3,4 sekunder. Du finder også masser af individuelle indstillinger til racerbanen, banelayout i touchskærmen inkl. omgangstider og meget mere. Med N Drift Optimizer kan du også udleve dine drømme om at drifte – den opretholder drift-vinklen ved at balancere køresystemerne, der responderer på dine beslutninger bag rettet. 

    IONIQ 5 N giver dig kombinationen mellem performance og komfort, som gør den til en særdeles velegnet hverdagsbil til dig, der ønsker sig en sporty bil med firehjulstræk. Med sit 84 kWh Long range-batteri, er den udstyret med et større og kraftigere batteri end IONIQ 5. De nye teknologier og Hyundais banebrydende E-GMP-platform giver en lynhurtig opladning med det innovative 800V-batterisystem. Du kan både oplade med 400V og 800V, så du får større fleksibilitet til at bruge forskellige ladere.

    IONIQ 5 N

    Motor

    Acceleration 0-100 km/t: 3,4 sekunder (med N Grin Boost)
    Tophastighed: 260 km/t
    Motor, for: 166 kW / 226 hk
    Motor, bag: 282 kW / 383 hk
    Total: 478 kW / Op til 650 hk (med N Grin Boost) 

     

    IONIQ 5 N

    Batteri

    Batterikapacitet: 84 kWh
    Ladehastighed: Op til 220 kW ved brug af 350 kW ladestander
    Ladetid: 10-80% på ned til 18 minutter 

     

    IONIQ 5 N

    Dimensioner

    Længde: 4,715 m
    Bredde: 1,940 m
    Højde: 1,585 m
    Akselafstand: 3 m

    IONIQ 5 N

    Designet til at præstere

    Designelementerne er en kombination af det bedste fra sin prisvindende forgænger, IONIQ 5, og ægte N-præstation. IONIQ 5 N er en elbil, hvor designet fremmer præstationen og er en naturlig udvidelse af N-familien. Gennem hele designet finder du flere funktioner, der gør en forskel og understøtter bilens performance. Fronten har en optimeret kølergrill, der blandt andet sikrer ekstra nedkøling, og bagendens vingeformende N-spoiler understøtter den aerodunamiske performance. Den røde linje på fronten, siden og bagenden fuldender looket, og får dig straks til at se, at dette er en ægte performancebil.

    IONIQ 5 N interiør
    IONIQ 5 N interiør

    Bilinteriør inspireret af motorsporten

    Igen er det tydeligt, hvad inspirationen til interiøret i IONIQ 5 N har været. Lige fra det øjeblik du sætter dig bag rattet, kan du mærke og se balancen mellem den luksuriøse komfort samt den dedikerede præstation, der udspringer fra motorsportens verden – alt med ét enkelt mål for øje: at give dig en køreoplevelse fyldt med spænding og komfort.

    Du får også teknologi, der er helt i top med en 12.3” digital instrumentering samt 12.3” stor touchskærm, der flyder sammen. Her får du et godt overblik over vigtige data såsom batteritilstand og hastighed i instrumenteringen, samt let tilgængelighed i touchskærmen, hvor du kan styre bilen funktioner. Derudover en IONIQ 5 N udstyret med BOSE Premium-lydsystem, der giver imponerende lyd hele vejen rundt i bilen gennem otte højtalere.

    IONIQ 5 N er fyldt med intelligent komfort. Du kan få det, som du vil have det med det 2-zonet klimaanlæg, så både fører og passagerer foran kan indstille temparaturen, som du hver især ønsker sig. Du får også en lækkert panoramatag, der bringer lys ind i kabinen – men med mulighed for at rulle et dække for, når lyset bliver for skarpt. Bilens automatiske bagklap åbnes, når din Smart Key registreres i nærheden af bilen i mere end 3 sekunder, og er især praktisk, hvis du har hænderne fulde. Bagagerummet understreger de praktiske finesser i designet. Det rummer nemlig op til 480 liter, og hvis du slår sæderne ned, får du op til hele 1.540 liter.

     

    IONIQ 5 N sæder<br />

    N-sportssæder

    Med de lave placering af N-sportssæderne, får du den helt rigtige sportsfornemmelse.  Sæderne kan fås i to forskellige kombinationer med enten stof og læder eller alcantara og læder. De er også ydstyret med N-logo samt lys.

    N-rat

    Den røde N Grin Boost-knap og den blå Drive Mode-knap er placeret perfekt på det nydesignede N-læderrat for at give dig total kontrol. Nedenunder disse sidder to N-modus knapper, der gør det nemt for dig at skifte til din foretrukne sammensætning af N-indstillinger.

    IONIQ 5 N rat

    N-rat

    Den røde N Grin Boost-knap og den blå Drive Mode-knap er placeret perfekt på det nydesignede N-læderrat for at give dig total kontrol. Nedenunder disse sidder to N-modus knapper, der gør det nemt for dig at skifte til din foretrukne sammensætning af N-indstillinger.

    IONIQ 5 N pedaler

    Alu-pedaler

    Med pedaler, der er designet til racerbanen, får du større pedaler, der gør det nemmere at håndtere både overstyrring og drifting. De mindsker også risikoen for, at dine fødder glider af pedalerne..

    Optimeret midterkonsol

    IONIQ 5 N er udstyret med en optimeret midterkonsol, der egner sig til banekørsel med beskyttelse af knæene og støtte til skinnebenene. Dertil får du også armlæn, USB C, trådløs mobiloplader samt kopholder.

    IONIQ 5 N konsol

    Optimeret midterkonsol

    IONIQ 5 N er udstyret med en optimeret midterkonsol, der egner sig til banekørsel med beskyttelse af knæene og støtte til skinnebenene. Dertil får du også armlæn, USB C, trådløs mobiloplader samt kopholder.

    IONIQ 5 N
    Kurt Nielsen

    Kurt Nielsen

    Salgsdirektør

    Rasmus Jønsson

    Rasmus Jønsson

    Sælger

    Søren Jensen

    Søren Jensen

    Sælger