Ny Hyundai i10 lanceres i foråret 2020

Med et helt nyt og friskt design samt smarte interiørdetaljer får den helt nye Hyundai i10 folk til at vende sig om. Derudover kommer den med standardsikkerhedsudstyr, som er unikt for klassen, en endnu mere brændstoføkonomisk motor samt mulighed for tilvalg af en automatiseret manuel gearkasse, Bluelink og lækkert komfortudstyr.

 

Hyundai_i10

Klasseledende sikkerhed

Som én af de eneste biler i sin klasse kommer den nye Hyundai i10 med store mængder sikkerhedsudstyr i alle udstyrsvarianter. Du får bl.a.:

Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse

Som noget helt nyt i klassen gør den kamerabaserede funktion opmærksom på biler og fodgængere. Reagerer føreren ikke indenfor få øjeblikke, foretager bilen selv så vidt muligt en nødbremsning. Funktionen virker fra 8 km/t op til topfarten på 156 km/t.

Aktiv vognbaneasisstent

Den aktive vognbaneassistent i den nye Hyundai i10 sørger for at holde bilen indenfor vognbanen og gør opmærksom på, hvis du er ved at overskride en vognbanelinje uden at aktivere bilens blinklys.

eCall

I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne i bilen ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

  • bilens lokation og kørselsretning
  • ulykkestidspunktet
  • bilens type

Kan også aktiveres manuelt ved at trykke på en knap.

Fjernlysassistent

Forlygterne på den nye Hyundai i10 skifter automatisk mellem fjernlys og kørelys, når bilens avancerede kamera registrerer en modkørende bil, så du i stedet kan koncentrere dig om vejen.

Træthedsregistrering

Hvis bilen registrerer, at du begynder at blive uopmærksom, foreslår den, at du holder en pause. Derved mindskes risikoen for ulykker.

Hyundai_i10_komfort

Komfort i verdensklasse

Ny 8″ touchskærm m. Apple CarPlay

Den helt nye 8” touchskærm er smukt integreret i instrumentbrættet. Udover nem adgang til radio har du også adgang til Apple CarPlayTM, så du via din smartphone kan benytte navigation eller lytte til musik, podcasts og meget andet (afhængig af variant).

Apple CarPlay er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Varme i rattet

Som én af de eneste i sin klasse tilbyder den nye Hyundai i10 varme i rattet (afhængig af variant).

Det er skønt at mærke varmen fordele sig i det nye, lækre rat på kolde dage. En komfort, som man nødigt vil undvære, når man først har prøvet det.

Hyundai_i10_opdateret_motor_og_gearkasse

Opdateret motor og gearkasse

Automatiseret manuel gearkasse

Som noget helt nyt i klassen tilbydes en automatiseret manuel gearkasse, der kan betragtes som en mellemting mellem en manuel og en automatisk gearkasse. Det betyder, at bilen kommer uden koblingspedal og almindelig gearstang, da koblingsprocessen er automatiseret. Skiftene mellem de enkelte gear foregår ligesom i en standard manuel gearkasse, men du slipper for aktivt at skulle skifte gear, hvilket giver en nemmere kørsel i dagligdagen.​​

Helt ny motor

Den nye Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0- motor, som har en endnu bedre brændstoføkonomi og dermed lavere CO2-udledning end den tidligere.