Hyundai i20

Leveringsproblemer på nye biler? Det har vi også. Senere på året får vi dog et parti hjem af Hyundai i20 modellen❗
– Måske er din næste bil med? 🚗
 
Skynd dig at booke en prøvetur i den sporty og rummelige Hyundai i20 i dag, så du kan nå at blive en af de heldige!

Måske skal du have fingrene i én?

– fra 84 til 100 hk.

i20-front
i20-fra-siden

Hyundai i20 – Din helt egen personlige bil

Hyundai i20 er tilgængelig i hele 9 forskellige eksteriørfarver, hvor du også har mulighed for at kombinere den ønskede farve med sort tag, for et endnu mere personligt look.

Design med øje for fremtiden

Kabinen i Hyundai i20 er er et studie i futuristisk design, hvor innovation går hånd i hånd med den nyeste teknologi. Afhængig af variant tilbyder den nye Hyundai i20 bl.a. Drive Mode Select, 10.25” digital instrumentering, strømlinet design af instrumentbord, sporty rat med fire eger, 10.25” touchskærm og bagagerum, der rummer hele 352 liter. Se mere om udvalgte designelementer længere nede på siden.

Motor og ydeevne

Til Hyundai i20 er der mulighed for at vælge imellem to forskellige motorer, der går op til 19,6 km pr. liter: den velkendte 1.2 MPi benzinmotor med 84 hk og den dynamiske 1.0 T-GDi benzinturbomotor med 100 hk.

Alt afhængig af motorvalg fås Hyundai i20 med en 5-trins manuel gearkasse, en 6-trins manuel gearkasse, en 7-trins DCT-automatgearkasse og den helt nye e-clutch model. Den manuelle gearkasse med 5 eller 6 geartrin giver dig fuld kontrol over kobling og gearvalg med et behageligt, flydende gearskifte.

Hyundais egenudviklede 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT) er en unik sammensmeltning af det komfortable automatgear og det traditionelle manuelle gear. Denne 7-trins DCT-gearkasse vil helt sikkert bringe smil på læben under kørslen med de lynhurtige og præcise gearskift, og at du samtidig reducerer brændstofforbruget, gør jo ikke grunden til at smile mindre.

Med hensyn til træk og påhængsvægt, så er Hyundai i20 også med helt fremme, da bilen kan trække op til 450 kg (uden bremser) og op til 1.100 kg (med bremser).

Hyundai SmartSense – sikkerhed fremfor alt

Hyundai i20 bugner af avancerede og højteknologiske sikkerhedsfunktioner og sikkerhedsassistenter, så du kan føle dig mere tryg under kørslen. Blandt sikkerhedsfunktionerne kan bl.a. nævnes vognbaneassistent med følgefunktion (LFA), udvidet automatisk nødbremse (FCA), aktiv blindvinkel-sensor (BCA), automatisk skiltegenkendelse (ISLA) og navigationsbaseret adaptiv fartpilot (NSCC).

Hyundai i20 leveres i fem forskellige varianter med en basispris for Hyundai i20 Pure fra kr. 159.995,-. Derudover tilbydes Hyundai i20 Essential, Hyundai i20 Advanced og den sporty og dynamiske Hyundai i20 N Line.

i20-led-lys

LED-kørelys

Sportslighed og sikkerhed går hånd i hånd med Hyundai i20. Det nye LED-kørelys giver et lækkert førstehåndsindtryk samt en forbedret synlighed for andre trafikanter.

i20-bagfra

Ny kofanger

Bilens dynamiske look fremhæves af den redesignet bagkofanger. Dette fremhæver Huindai i20’s sportslighed fra alle vinkler.

i20-bagfra-siden

Unik C-søjle

C-søjlen i Hyundai i20 er redesignet, og er blevet endnu mere integreret med bilen.

Sporty & rummelig

Kabinen i Hyundai i20 indeholder en stor pallette af innovative løsninger.
Her er et udpluk af det sporty og rummelige design.

i20-interiør
i20-display

10.25″ digitalt display

Med det højteknologiske instrumentbræt, vises de vigtige køredata som f.eks. hastighed, omdrejninger, aktive sikkerhedsfunktioner m.m.

i20-computer

10.25″ touchskærm

Som ekstraudstyr er der mulighed for at installere en 10.25″ touchskærm, der giver hurtig og nem adgang til navigation, Bluelink, smartphone-apps og meget mere.

i20-rat

Sporty rat

Med varme i rattet kan du nyde at have varme hænder på de kolde dage. Derudover kan du med rattets integrerede betjeningselementer, nemt styre musikken, farten samt besvare opkald.

i20-instrumentbord

Redesignet instrumentbord

Bilens redesignede instrumentbord har slanke og vandrette linjer, som giver interiøret en helhedsfornemmelse, der emmer af rummelighed, elegance og klasse.

i20-bagagerum

Rummeligt bagagerum

Bagagerummet i Hyundai i20 rummer hele 352 liter (25 liter mere end forgængeren), og giver ekstraplads til at fragte hverdagens genstande.

Kurt Nielsen

Kurt Nielsen

Salgsdirektør

Rasmus Jønsson

Rasmus Jønsson

Sælger

Søren Jensen

Søren Jensen

Sælger