Sommerdæk2019-04-14T11:23:56+02:00

Sommerdæk til bilen

Stort sortiment til Hyundai eller SEAT personbiler!

Ny sæson. Nye dæk.

De rigtige dæk er en væsentlig faktor for din sikkerhed, når du kører bil. Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. Derfor er det vigtigt, at din bil er klædt rigtigt på til sæsonen.

I den kommende sæson stiger temperaturen, hvilket påvirker dækkenes vejgreb og din brændstoføkonomi. Ved at skifte til sommerdæk har du det bedste udgangspunkt for at køre sæsonen sikkert i møde.Book tid til hjulskift allerede i dag.

Vores store udvalg af sommerdæk og fælge kan monteres i sæson, gør dig selv en tjeneste, at book en tid allerede nu.

Book tid til dækskifte allerede i dag Tlf: 4824 0434

*ingen online booking, kun på telefon.

Book en tid Tlf: 4824 0434


Tilbehør til bilen

Jønssons Auto A/S har et stort originalt tilbehørsprogram til både Hyundai, Seat og Honda. Vores dygtige Reservedelsmand Tim Maigaard kender Hyundai, Seat og Honda til fingerspidserne og er klar med gode råd til dine vinterdæk eller nye fælge!.

…. og dét vi ikke har, skaffer vi straks!

 

Forbedret sikkerhed og økonomi.

Der er flere årsager til, at du bør skifte til sommerdæk, når kalenderen fortæller, at foråret kommer. Der er forskelle i dækkenes mønster. Og i gummi sammensætningen. Og så har dit valg af dæk en stort indflydelse på din økonomi.

Her får du tre konkrete grunde til, hvorfor du bør skifte fra vinter- til sommerdæk:

Du sikrer en bedre styring.

Det særlige ved sommerdæk er, at gummiblandingen og dækmønsteret er sammensat på en sådan måde, at dækkene giver en kortere bremselængde på en sommer varm asfalt. Derfor giver sommerdæk en meget bedre styring i sæsonen – og du og dine medbilister opnår dermed den bedst-mulige sikkerhed.

Du får et bedre vejgreb.

D-Mønsteret i et sommerdæk er tilpasset sæsonen. Kraftige regnskyl på en slidt motorvej med dybe hjulspor er altså ikke den bedste kombination med et par slidte vinterdæk. Det er vigtigt, at dækkene formår at bortlede vand fra vejbanen effektivt – og det klarer et par nye sommerdæk langt bedre. Tjek dækkenes mønster ved at bruge 20-krone-tricket: Hold dronningens hoved opad. Synker mønten i til begyndelsen af dronningens hals eller mere, så er dækmønsteret dybt nok.

Du opnår en økonomisk besparelse.

Dækmønsteret på et vinterdæk forsvinder hurtigere om sommeren. Så fortsætter du på vinterdæk, risikerer du, at dækkenes levetid minimeres markant – og det betyder, at du oftere skal investere i nye dæk. Skifter du til sommerdæk, sparer du også på (brændstof)økonomien, da gummiet i sommerdæk er tilpasset temperaturen for sæsonen og dermed ikke giver unødig modstand på vejen.
Når din bil får skiftet dæk, er det vigtigt at sikre, at de øvrige dæk opbevares korrekt, så de er brugbare til næste sæson. Vores forhandlere og serviceværksteder står klar til at hjælpe dig med dækskifte – flere tilbyder også muligheden for at opbevare dine vinterhjul sommeren over.

Stort udvalg af komplethjul.

Trænger bilen til et opdateret look til den nye sæson? Så er nye alufælge sagen. Og hvis det samtidig er tid til nye dæk, har vi et bredt udvalg af komplethjul til gode priser. Find din Hyundai-model via linket nedenfor, og se udvalget af komplette hjul, der passer til netop din bil.

Med vinterdæk har du det bedste udgangspunkt for at køre efterår og vinter sikkert i møde.

Trænger bilen kun til nye sommerdæk, kan du kontakte dit lokale Hyundai-serviceværksted for en snak om mulighederne. I Danmark er anvendelse af sommerdæk ikke et lovkrav, men vi anbefaler altid, at du vælger de dæk, der egner sig bedst til sæsonen – det gælder din og dine passagerers sikkerhed.

Vejkontakt Lovens mindstekrav
1,6 mm 
Et halvslidt dæk
4 mm 
Et nyt dæk
8 mm
 5 km/t100 % vejkontakt100 % vejkontakt100 % vejkontakt
 75 km/t16 % vejkontakt58 % vejkontakt74 % vejkontakt
 125 km/t6 % vejkontakt11 % vejkontakt47 % vejkontakt
Sommerdæk Hyundai Hillerød

Book tid til hjulskifte i dag.

Vores forhandlere og serviceværksteder står klar til at hjælpe dig med hjulskifte. Book tid til hjulskifte online og spring telefonkøen over. Du får nemt et overblik over dato og tidspunkt, så det kan tilpasses din kalender.

Book en prøvetur