Spare-dage hos Hyundai Hillerød

Kom til spare-dage hos Hyundai i Hillerød og oplev vores prisvindende bestsellere, Hyundai i10, i30 og KONA til skarpe priser. Kom forbi Jønssons Auto – din lokale Hyundai forhandler til Åbent hus d. 8.-9. september fra kl.11-16.

Vi tilbyder gratis prøvetur og deltagelse i Hyundai konkurrencen om hele kr. 25.000,-

Hyundai i10, i30 og KONA opfylder de nyeste brændstofkrav, som træder i kraft 1. september. Alle er designet med optimal køreglæde, driftsikkerhed og brændstoføkonomi for øje. Hos din lokale forhandler kan du opleve præcis, hvor langt de kan køre på literen – og få gode tips til at spare
brændstof på vejen.

Spare dage hos Hyundai

Hyundai I10 er kompakt, men størst I sin klasse. Økonomisk, men rig på attitude. Bilpriser.dk har i november 2017 kåret i10 som Danmarks mest totaløkonomiske bil. Ikke nok med at mikrobilsanalysen viser, at i10 er Danmarks billigste bil, så har den også klassens suverænt laveste værditab over fire år. I hele september kan du spare kr. 10.000,- på vores 1.0 ECO model med bl.a. Bluetooth, 7” touchskærm, Apple CarPlay, aircondition og meget mere.

FRA KR. 104.995,-
SPAR KR. 10.000,-

i30 hyundai Hillerød

Hyundai i30

Indimellem kommer der en bil forbi, der får dig i lidt højere omdrejninger. Det skyldes ikke bare designet, der allerede har taget en af verdens største priser. Det handler heller ikke kun om pladsen, komforten eller udstyret, der som standard tæller træthedsovervågning og automatisk nødbremse. I hele september kan du spare kr. 5.000,- på vores 1.0 T-GDI model med bl.a. Bluetooth, 8” touchskærm, Apple CarPlayTM, klimaanlæg og meget mere. Du kan også vælge den som stationcar mod merpris.

FRA KR. 214.995,-
SPAR KR. 5.000,-

Hyundai Kona - Jønssons Auto Hillerød

Hyundai KONA

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme, giver blikfang og understreger det stærke SUV-design. I hele september kan du spare kr. 5.000,- på vores 1.0 T-GDI model med bl.a. 16” alufælge, Bluetooth, 7” touchskærm, Apple CarPlay, klimaanlæg og meget mere.

FRA KR. 209.995,-
SPAR KR. 5.000,-

Book en prøvetur
Læs mere om i10
Læs mere om i30
Læs mere om KONA

Prøvekør en Hyundai og vind kr. 25.000,-

En Hyundai er skabt til at bevæge sig, ikke til at samle støv i et udstillingslokale. Derfor trækker vi lige nu lod om kr. 25.000,- blandt alle, der prøvekører en Hyundai i perioden 01.09-04.10.2018. Prøv f.eks. årets mikrobil 2017, Hyundai i10, den selvsikre SUV, Hyundai KONA, eller den stilrene Hyundai i30 – og mærk kombinationen af komfort, attitude og gennemtænkt design på egen krop.

Vi kan ikke love, at du vinder den store præmie. Men vi kan godt love 20 minutters ren køreglæde i en prisvindende bil. Så hvad har du egentlig at tabe? *

*Betingelser
Vinderen udtrækkes ved lodtrækning blandt alle, der har prøvekørt en Hyundai i perioden 01.09-04.10.2018, og som hermed er blevet registreret i vores system. Ansatte ved Hyundai Danmark, Hyundai forhandlere og deres familie kan ikke deltage. Vinderen kontaktes direkte, senest den. 31.10.2018. Præmien er kr. 25.000,- kontant. Præmieafgift er betalt. Overrækkelse ved nærmeste Hyundai forhandler. Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark.

5 tips til brændstof venlig kørsel

Med disse 5 tips til brændstofvenlig kørsel kan du forlænge spare-dagene. Der er nemlig penge at hente ved at køre grønt, og hvis du samtidig vælger en bil, der kører langt på literen, får du ikke bare mere luft i budgettet, du gør også en reel forskel for miljøet.

1. Følg med i trafikken
Hver gang du bremser, koster det brændstof at komme op i fart igen. Prøv derfor at afpasse din fart, når du nærmer dig lyskryds og andre forhindringer, så du kan køre videre uden at bremse.

2. Kør i et så højt gear som muligt
Ved bykørsel eller langsom landevejskørsel kan du minimere dit brændstofforbrug med 30-35 % ved køre i 5. frem for 3. gear. Mange af vores biler viser anbefaling til gearskift – følg gerne det.

3. Vurdér brugen af aircondition
Et tændt aircondition-/klimaanlæg øger brændstofforbruget. Benytter du udelukkende ventilationssystemet, sparer du gennemsnitligt 2-6 % på forbruget, og på varme dage helt op til 15 %.

4. Brems med motoren
Når du gearer ned og slipper speederen, afbrydes indsprøjtningen af brændstof. Du sparer derfor brændstof ved at holde bilen i gear i stedet for at koble ud og køre i frigear frem mod f.eks. et sving.

5. Tjek dæktrykket
Det koster brændstof at køre med for lavt dæktryk. Mangler dine dæk bare 20 % luft, stiger brændstofforbruget med 5-10 %. De fleste tankstationer har en luftpumpe, som kan benyttes gratis.

Book en prøvetur
Læs mere om i10
Læs mere om i30
Læs mere om KONA