Oplev den nye Hyundai Tucson hos Jønssons Auto i Hillerød

Priser fra kr. 259.995

Livet er en rejse. Nogle gange går det lige ud af landevejen, andre gange tager det uventede sving. At komme fra A til B er en del af livet, så hvorfor ikke gøre det til en dejligt oplevelse. For reelt er det jo tit hårdt arbejde, som er med til at definere din succes.

Raffineret design

Der er lagt hårdt arbejde i at udvikle og forfine den nye, faceliftet Tucson, så den i dag er en af de bedst sælgende SUV’er i verden. Designet og udviklet i Europa, og nu endnu bedre.

Tjek den nye video – Hyundai Tucson

Et look, man lægger mærke til

8’’ touchskærm

Prøv den flotte og smukt integrerede touchskærm, som nærmest flyder ovenpå instrumentbrættet. Skærmen giver adgang til både radio og telefon via Bluetooth. Via din smartphone kan du få adgang til Apple CarPlay™*, som tilbyder en række apps og funktioner fra din telefon, herunder musik, SMS m.m. (afhængig af variant).

*Apple CarPlay™ er et registreret varemærke under Apple Inc.

Premium lydsystem

Du kan vælge at opgradere lydsystemet til det amerikanske KRELL (ekstraudstyr). Her vil du opleve lyd i høj klasse via de ekstra højttalere, forstærker og subwooferen, som alle er designet fra KRELL til at passe i din Tucson.

Interiør tilpasset dig

Sæt dig tilbage og nyd de lækre sæder og den rummelige kabine med plads til 5 personer. Oplev den energi som er lagt I alle materialer og samlinger.

Fleksibelt bagagerum

Rummelig og fleksibelt. Ikke kun kabinerummelig. Bagagerummet rummer op til 513 liter og kan naturligvis gøres endnu større ved at lægge et eller flere sæder ned.

Den nye Tucson byder i sagens natur på den nyeste teknologi.

Kvalitet og rummelighed.

Interiøret i den nye Tucson har undergået en stor forvandling med bløde plastmaterialer, flotte samlinger og sæder i høj kvalitet. Bemærk også den rummelige kabine med plads til 5 personer. Interiøret fås I flere farver og indtræk muligheder. Se specifikationsark for muligheder og farvevalg.

Vil du have en prøvetur? eller en snak med en af vores rådgivere …

Søren Jensen
Tlf. 4824 0434
soj@jauto.dk

Jacob Jønsson
tlf. 4824 0434
jaj@jauto.dk

Om Hyundai
Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår. Sammen med søstermærket Kia er koncernen verdens fjerdestørste bilproducent, og Hyundai er i dag verdens femtestærkeste bil-brand og 38. stærkeste brand alt i alt. Hyundai satser stort på Europa og har derfor etableret et designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som også er kendt for hans medvirken til designet af en række anerkendte mærker fra Tyskland. I dag har flere end 100.000 danskere valgt at køre i en Hyundai.
2019-08-16T11:50:27+02:00marts 27th, 2019|Hyundai, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Kommentarer

Book tid til sommerdækskifte

På trods af coronavirus (COVID-19 ), holder Jønssons Auto åbent som normalt.

Skal du have sommerdæk og fælge på bilen, så kan du booke tid på tlf. 48 24 04 34

Hos Jønssons Auto er vi klar til at skifte dine dæk mandag – fredag kl. 8-16.

Vi tager naturligvis de fornødne forholdsregler på værkstedet, og følger Sundhedsstyrelsens anvisninger i forbindelse med COVID-19. Vi forventer at du som kunde gør det samme.