Ny SEAT ARONA – Årets bil 2018 – Oplev den nu

Den prisvindende SUV Arona

Den nye Arona Reference byder på en masse udstyr som aircondition, multifunktionsrat, automatisk nødbremseassistent, og 5” touchscreen som standard.

SUV’en er ankommet

Byd den nye SEAT Arona velkommen.
En SUV som er bygget til de dristige, der ikke vil gå ned på design, køreegenskaber og komfort. En avanceret motor med høj performance. Dynamisk! Kraftfuld! Bygget til at du kan erobre verden. Er du klar?

ARONA FRA kr. 180.990 | CO2 UDLEDNING 129 g/km | EURO NCAP TEST | BRÆNDSTOFFORBRUG 20,4 km/l

TAG KONTROL

Teknologi

Er du på toppen? Få teknikken til at match. Arona byder på trådløs opladning, 8” Touchscreen med Full-Link*, BeatsAudio™*, nøglefri betjening med Heartbeat*, Ambient kabine belysning og meget mere.

*(Ekstraudstyr)

  •   Trådløs opladning*
  •   8” Navigation system*
  •   Heartbeat knap*
  •   BeatsAudio™*

SIKRE BEVÆGELSER

Sikkerhed

Kom nu, vær modig. Den nye SEAT Arona har sikkerhed i højsæde. Frontassist. 6 airbags. Blind Spot Detection*. Rear Cross Alert*. Træthedsovervågning. Så tag din næste rejse med selvtillid og praktiske sikkerhedsassistenter.

*(Ekstraudstyr)

 Frontassist

 6 airbags

 Blind Spot Detect*

 Rear Cross Alert*

Læs mere om den nye SUV SEAT ARONA på SEAT egen hjemmeside her

Vil du have en prøvetur? eller en snak med en af vores rådgivere …

Søren Jensen
Tlf. 4824 0434
soj@jauto.dk

Jacob Jønsson
tlf. 4824 0434
jaj@jauto.dk

Om Hyundai
Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår. Sammen med søstermærket Kia er koncernen verdens fjerdestørste bilproducent, og Hyundai er i dag verdens femtestærkeste bil-brand og 38. stærkeste brand alt i alt. Hyundai satser stort på Europa og har derfor etableret et designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som også er kendt for hans medvirken til designet af en række anerkendte mærker fra Tyskland. I dag har flere end 100.000 danskere valgt at køre i en Hyundai.
2019-08-16T11:48:57+02:00maj 2nd, 2019|HONDA, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Kommentarer

Book tid til sommerdækskifte

På trods af coronavirus (COVID-19 ), holder Jønssons Auto åbent som normalt.

Skal du have sommerdæk og fælge på bilen, så kan du booke tid på tlf. 48 24 04 34

Hos Jønssons Auto er vi klar til at skifte dine dæk mandag – fredag kl. 8-16.

Vi tager naturligvis de fornødne forholdsregler på værkstedet, og følger Sundhedsstyrelsens anvisninger i forbindelse med COVID-19. Vi forventer at du som kunde gør det samme.