Fantastisk ny Hyundai i10

Den nye Hyundai i10 er landet – og den skuffer ikke

Ny Hyundai i10 - suveræne køreegenskaber og lækkert udstyr

Med et nyt, friskt design og smarte interiørdetaljer får den helt nye i10 folk til at vende sig om. Derudover kommer den med klasseledende sikkerhedsudstyr som standard, en endnu mere brændstoføkonomisk motor samt mulighed for tilvalg af en automatiseret manuel gearkasse, Bluelink og lækkert komfortudstyr.

3 udstyrsvarianter

i10 Pure

Fra kr. 99.995,- 

Inkl. bl.a.: Aut. nødbremse med fodgængergenkendelse, eCall, Fartpilot, Fjernlysassistent, Fri bane assistent, Hill Assist Control, ISOFIX-beslag, Træthedsregistrering, Vognbaneassistent

i10 Essential

Fra kr. 109.995,- 

Inkl. Pure-udstyr + bl.a.: 8” touchskærm, Aircondition, Apple CarPlay, Fjernbejtjent centrallås, Højdejusterbart førersæde

i10 Advanced

Fra kr. 116.995,- 

Inkl. Essential-udstyr + bl.a.: Bakkamera, Klimaanlæg, Varme i forsæder, Varme i rattet

Hyundai_i10_autoriseret_forhandler_Jønssons_Auto

Dynamisk og sporty look

Den helt nye i10 har et dynamisk look, som straks fanger dit blik med dens flydende linjer og bemærkelsesværdige kontraster. Foran efterlader den brede, sorte kølergrill og de smukt formede forlygter et meget sporty førstehåndsindtryk. Og indvendigt i den nye, stilfulde kabine byder friske mønstre, teksturer og den nyeste multimedieteknologi dig velkommen.

Ny_Hyundai_i10_look

Ny 1.0 motor og automatiseret manuel gearkasse

Den nye Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor, der har en endnu bedre brændstoføkonomi og dermed lavere CO2-udledning end den tidligere. Og som noget helt nyt tilbydes i10 nu med en automatiseret manuel gearkasse, der kan betragtes som en mellemting mellem en manuel og en automatisk gearkasse.

Gear_Hyundai

Sikkerhedsudstyr i verdensklasse som standard

Som én af de eneste biler i sin klasse kommer den nye i10 med næsten alt tilgængeligt sikkerhedsudstyr som standard. Du får bl.a. automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, som virker fra 8 km/t op til 156 km/t.

Sikkerhed_Hyundai_Jønssons_Auto

Ny feature til i10: Bluelink

Som noget nyt tilbydes Bluelink til Hyundai i10. Via en app kan du styre forskellige funktioner og få information om bilens placering, brændstofniveau m.m. (ekstraudstyr).

Bluelink_Hyundai

Komfort i verdensklasse

Som én af de eneste i sin klasse tilbyder den nye Hyundai i10 varme i rattet (afhængig af variant). Det er skønt at mærke varmen fordele sig i det nye, lækre rat på kolde dage. En komfort, som man nødigt vil undvære, når man først har prøvet det.

Hyundai_komfort