minHyundai – for dig og din Hyundai

TILMELD DIN BIL I DAG… 

Du får adgang til smart online-portal, der giver dig:
• Gratis digital servicebog
• Styr på service og påmindelser
• Eksklusive rabatter, nyheder og medlemstilbud

Hvis du vælger at tilmelde dig & din Hyundai her i butikken i dag, kvitterer vi med en gratis vask til din Hyundai

Hånden på hjertet. Der er nok at huske på i en travl hverdag. Det praktiske omkring din Hyundai behøver dog ikke optage tankeplads, hvis du tilmelder din bil til minHyundai. Her får du nemlig automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Med minHyundai kan du altså fjerne en række punkter fra din mentale opslagstavle.

Vi tænker, du hurtigt vil opdage, hvor praktisk det er, at have alle vigtige informationer om din Hyundai samlet ét sted – og altid lige ved hånden. Hent minHyundai som APP til både iOS og Android – eller tilmeld dig lige her.

minHyundai - Hillerød_jønssons Auto

Helt ny eller lidt gammel?

Uanset om din Hyundai er helt ny eller har tjent dig trofast i en lang årrække, kan du drage fordel af minHyundai. På din profil kan du følge med i bilens servicehistorik og hele tiden holde dig opdateret på, hvornår det er tid til næste eftersyn. Du kan også se dine forrige Hyundai-modeller i minGarage, hvor de parkeres, når du skifter bil.

minHyundai Jønssons Auto

Trygt styr på service og påmindelser.

Et medlemskab af minHyundai giver dig større tryghed og sørger for, at du altid har styr på din bils servicehistorik og andre data. Du vil også have mulighed for at blive automatisk mindet om, når der er tid til eftersyn, og selv bestemme, om du vil have påmindelser ved betaling af ejerafgift, P-licens med mere. Du har, kort sagt, alle vigtige beskeder samlet ét enkelt og let tilgængeligt sted.

jønssons Auto Hillerød_minHyundai

Eksklusive rabatter, nyheder og medlemstilbud

Det handler ikke kun om bilens data, når du er medlem af minHyundai. Der er nemlig en yderligere række fordele ved at være en del af Danmarks største Hyundai-klub. Du får adgang til eksklusive nyheder og konkurrencer samt fordelagtige rabatter på originalt Hyundai-tilbehør og -kampagnebiler. Og når du og din Hyundai skal ud på eventyr sammen, har minHyundai et helt særligt samarbejde med Billetsalget.dk, der giver dig tilbud til koncerter og events i hele landet.

Bliv en del af klubben

Det er nemt og gratis at tilmelde sig minHyundai.
Hent minHyundai som APP til både iOS og Android eller tilmeld dig ved at komme ned i bilhuset hos Jønssons Auto – Din Hyundai forhandler i Hillerød.

Det er vigtigt, at understrege at kunderne skal komme ned i butikken og tilmelde sig for at få vasken u/b.

Søren Jensen
Tlf. 4824 0434
soj@jauto.dk

Jacob Jønsson
tlf. 4824 0434
jaj@jauto.dk

Om Hyundai
Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår. Sammen med søstermærket Kia er koncernen verdens fjerdestørste bilproducent, og Hyundai er i dag verdens femtestærkeste bil-brand og 38. stærkeste brand alt i alt. Hyundai satser stort på Europa og har derfor etableret et designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som også er kendt for hans medvirken til designet af en række anerkendte mærker fra Tyskland. I dag har flere end 100.000 danskere valgt at køre i en Hyundai.
2019-11-11T12:44:58+02:00april 14th, 2019|Hyundai, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Kommentarer

Book tid til sommerdækskifte

På trods af coronavirus (COVID-19 ), holder Jønssons Auto åbent som normalt.

Skal du have sommerdæk og fælge på bilen, så kan du booke tid på tlf. 48 24 04 34

Hos Jønssons Auto er vi klar til at skifte dine dæk mandag – fredag kl. 8-16.

Vi tager naturligvis de fornødne forholdsregler på værkstedet, og følger Sundhedsstyrelsens anvisninger i forbindelse med COVID-19. Vi forventer at du som kunde gør det samme.