Hyundai privatleasing2020-10-13T13:04:01+02:00

HYUNDAI PRIVATLEASING

Opgradér din daglige bilglæde med Hyundai Privatleasing hos Jønssons Auto i Hillerød.

Jønssons Auto A/S kan tilbyder attraktive leasingaftaler gennem Danmarks førende udbydere af leasing af biler. Jønssons Auto A/S tilbyder både privatleasing og erhvervsleasing tilpasset dine behov. Slip for bekymringer i hverdagen med en attraktiv leasingaftale på de nyeste Hyundai-modeller hele året rundt.

Som vi siger: Forkælelse fremmer køreglæden … og med privatleasing hos Jønssons Auto i Hillerød kan du læne dig tilbage, nyde turen med din familie i en bil fra Hyundai og slippe for bekymringer om dyre billån, uventede udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge. Kort sagt: Forkæl dig selv med Hyundai Privatleasing.

Privatleasing


Slip for bekymringer hverdagen!

Jønssons Auto privatleasing er for dig som gerne vil slippe for bekymringerne ved at eje en ny bil. Der er mulighed for at både privat- og erhvervslease vore modeller – kontakt vores salgsafdeling for, at få oplyst prisen på netop din nye bil på leasing plan.

Hvorfor privatlease?

Vælger du Hyundai privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Det er vores opgave! Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Og med den lave udbetaling får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån..

Altid fordelagtige privatleasing priser for de helt nye Hyundai modeller.

Kontakt vores salgsafdeling Tlf: 4824 0434 og hør mere om privatleasing af biler

 

Priseksempler

Ønsker du at lease en af de nævnte modeller med en anden motor- eller udstyrsvariant kontakt da din lokale Hyundai-forhandler.
Prisen for mulige tilkøb findes i de tilhørende prislister.

hyundai-i10-value-edition

i10 Value Edition

1.0 Eco 67 hk benzinmotor
Inkl. Apple Carplay, fartpilot og aircondition m.m.

Praktisk, fiks og skabt til bykørsel. Og nu tror du sikkert, at vores i10 bare er “lille“, men den mangler hverken noget på rummelighed eller køreglæde. Vær forberedt på en stor oplevelse.

Månedlig ydelse fra kr.

1.795,-

Udbetaling: kr. 4.995,-
Samlet betaling i perioden: kr. 70.215,-

Opgradér til Value Edition+:
+100 kr./md.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 70.215,-. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgfit, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

hyundai-i20-value-edition

i20 Value Edition

1.25 84 hk benzinmotor
Inkl. Apple CarPlay, bakkamera, sædevarme m.m.

Med i20 får du en familiebil, der er skabt til at levere køreglæde uden at give køb på hverken udstyr eller personlighed. De elegante former og det sporty design træder ud i gadebilledet.

Månedlig ydelse fra kr.

2.295,-

Udbetaling: kr. 4.995,-
Samlet betaling i perioden: kr. 88.215,-

Opgradér til 100 hk og automatgear:
+300 kr./md.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 88.215,- (inkl. automatgear kr. 99.015,-). Prisen er ekskl. metallak, ejerafgfit, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

hyundai-i30-value-edition

i30 Value Edition

1.0 T-GDi 120 hk turbomotor
Inkl. Apple CarPlay, klimaanlæg, varme i rat og forsæder m.m.

i30 er en praktisk familiebil med høj sikkerhed og komfort. Det betyder dog ikke, at den går på kompromis med stil: Det tidløse design skinner igennem selv de mindste detaljer.

Månedlig ydelse fra kr.

2.795,-

Udbetaling: kr. 7.495,-
Samlet betaling i perioden: kr. 108.715,-

Opgradér til 1.4 motor og automatgear:
+400 kr./md.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 108.715,- (inkl. automatgear kr. 123.115,-). Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

hyundai-i30-st-value-edition

i30 stationcar Value Edition

1.0 T-GDi 120 hk turbomotor
Inkl. Apple CarPlay, klimaanlæg, varme i rat og forsæder m.m.

i30 stationcar, når du har brug for ekstra plads og ikke vil gå på kompromis med sikkerhed, komfort og udstyr. Det tidløse design skinner igennem selv de mindste detaljer.

Månedlig ydelse fra kr.

2.995,-

Udbetaling: kr. 7.495,-
Samlet betaling i perioden: kr. 115.915,-

Opgradér til 1.4 motor og automatgear:
+300 kr./md.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 115.915,- (inkl. automatgear kr. 126.715,-). Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

kona-trend

KONA Trend

1.0 T-GDi 120 hk turbomotor
Inkl. Apple CarPlay, bakkamera, varme i rat og forsæder m.m.

KONA er en elegant og utrolig rummelig familie-SUV, hvor der er kræset for detaljerne uden at give køb på praktikken. Der er høj ind- og udstigning, imponerende overblik og masser af det nyeste udstyr.

Månedlig ydelse fra kr.

2.895,-

Udbetaling: 7.495 kr.
Samlet betaling i perioden: 112.315 kr.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 112.315,-. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

tucson-value-edition-+

Tucson Value Edition+

1.6 CRDi 136 hk dieselmotor
Inkl. Apple CarPlay, bakkamera, varme i rat og forsæder m.m.

Med Tucson får du en af de bedst sælgende SUV’er i verden. Den udstråler kraft og dynamik fra alle vinkler – og er fyldt med lækkert udstyr, som understøtter det smarte SUV-design.

Månedlig ydelse fra kr.

3.895,-

Udbetaling: kr. 7.495,-
Samlet betaling i perioden: kr. 148.315,-

Opgradér til automatgear:
+100 kr./md.

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden 148.315 kr. (inkl. automatgear 151.915 kr.) Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

ioniq-plug-in-hybrid-trend

IONIQ plug-in hybrid Trend

1.6 GDi + 8,9 kWh
Inkl. Apple CarPlay, klimaanlæg, varme i rat og forsæder m.m.

Med en IONIQ plug-in hybrid får du det bedste af to verdener. Elektrisk når du vil. Benzin når du har brug for det. Når der ikke er mere el tilbage, skifter den helt automatisk til benzin.

Månedlig ydelse fra kr.

3.895,-

Udbetaling: kr. 14.995,-
Samlet betaling i perioden: kr. 155.815,-

Ovenstående priseksempel er baseret på 36 mdr. op til 15.000 km/år. Samlet betaling i perioden kr. 155.815,-. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk.

Se alle priser her.

Forkæl dig selv med Hyundai Privatleasing

Tryghed i bilbudgettet

Med privatleasing samler du finansiering, afskrivning og service i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Resultatet er ro i budgettet og ro i sindet.

Mulighed for at skifte bil oftere

Ved privatleasing har du en bil i en aftalt periode og med et begrænset kilometerforbrug i perioden. Når perioden udløber, leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Du har derfor mulighed for at skifte bil oftere, og du betaler kun den lave engangsydelse for skiftet.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke ejer bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen ved aftalens ophør uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Ny bil – uden store lån

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er, at du får en helt ny bil med en lav førstegangsydelse. Du kan altså blive rigtig godt kørende uden at skulle låne unødigt mange penge i banken eller hos din bilforhandler.

Vil du vide mere om dine muligheder til privat eller erhvervsleasing kontakt os…

Søren_Jensen_Sælger_Jønssons_Auto

Søren Jensen
Tlf. 4824 0434
soj@jauto.dk

Book en prøvetur