Hyundai Kona – Danmarkspremiere d. 13-14 januar 2018

Skrot janteloven. Kør en bil med attitude. Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed. Det nyskabende design med muskuløse former og smalle LED-lygter, er en garant for lange blikke, når du kører forbi. Og den ekstraordinære attitude går igen indvendigt i bilen. Lige fra de farvede syninger i interiøret til Head-Up Display og trådløs opladning af din mobiltelefon (afhængig af variant).

Det bedste er, at KONA fås fra blot kr. 183.975,- inkl. lev.omk. – Prøv den selv til åbent hus hos din forhandler 13.-14. januar kl. 11-16.

Skrot janteloven. Kør en bil med attitude..

You style it.

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at skille sig ud. Kombinationen af kurvede linjer og skarpe kanter, giver bilen et unikt udseende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den muskuløse side, markeret med de tydelige hjulskærme giver blikfang og understreger det stærke SUV-design.

You match it.

Det er ikke alene i designet, men også i de små detaljer, at KONA skiller sig ud. Oplev en usædvanlig grad af komfort med materialer af høj kvalitet hele vejen igennem for en sensuel og raffineret følelse.

 

You boost it.

Sådan som du ønsker det. Fart, overskud og effektivitet. KONA har det hele. I benzin tilbyder KONA den effektive 1.0 T-GDI med 120 hk, som er rap i byen. Ønsker du mere kraft og fodfæste kan du vælge 1.6 T-GDI motoren med hele 177 hk, firhjulstræk og lækker 7 trins DCT automatgearkasse. I diesel tilbyder vi senere i 2018 en nyudviklet 1.6 CRDi motor.

1,0 T-GDI benzinmotor.

Hyundai Kona
Med den 3 cylindrede 1.0 T-GDI motor, får du en effektiv og økonomisk motor med 120 hk (88kW) og 172 Nm. Sammen med denne motor får du en 6-trins manuel gearkasse og forhjulstræk.

 

You grip it.

Om man følger vejen eller kører efter sine egne instinkter er forskelligt. Den helt nye KONA tilbyder et avanceret on-demand AWD-system (afhængig af variant), som sikrer stabile og sikre køreegenskaber i udfordrende terræn. De avancerede sikkerhedssystemer justerer trækkraften alt efter underlag og fart. Alt sammen noget, som sikrer den bedste køreoplevelse.

 

You tech it.

Den nye KONA forbinder dig nemt og intuitivt med det avancerede udstyr i bilen. Hold fokus på vejen med det nye head-up display, oplad nemt din mobiltelefon via den trådløse oplader og benyt bilens højtmonterede og nemt tilgængelige touchskærm.

 

You sense it.

Med Hyundai SmartSense, vores avancerede sikkerhedssystemer, er KONA ledende i segmentet med den seneste aktive sikkerhedsteknologi – bygget til at give dig mere sikkerhed og sindsro. Fra automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse til advarsel for bagved krydsende trafik i de blinde vinkler, sætter KONA din sikkerhed i højsædet.

 

You fit it.

Designet til det moderne aktive liv og din travle hverdag. Den fleksible KONA tilbyder det hele – med plads til både passagerer og bagage. KONA er en kompakt SUV, som giver dig høj indstigning, overblik i trafikken, behagelige bagsæder med splitfunktion og armlæn og et af klassens største bagagerum på hele 361 liter og op til 1.143 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Perfekt til weekendture eller din aktive livsstil.

 

You rock it.

Skru op for musikken om du i byen eller på landevejen eller ved din ynglingsstrand. Med det lækre lydsystem fra KRELL (afhængig af variant), får du uovertruffen lyd i din KONA. Kobler du den sammen med din telefon via Apple CarPlay™ eller Android Auto™* og nyd din udvalgte musik. Du styrer det hele via den store 8” touchskærm (afhængig af variant). Gjort nemt for dig, så du kan rocke til din yndlingsmusik.

 

*Apple CarPlay™ er et registerert varemærke under Apple Inc.
*Android Auto™ er et registeret varemærke under Google Inc.
*(Android Auto™ er p.t. ikke tilgængeligt i Danmark)

Kontakt os for en prøve tur allerede nu

Vores salgsafdeling står klar med den helt nye Hyundai Kona til Danmarkspremiere d. 13-14 januar 2018
Du er også velkommen til at ring til os Tlf: 4824 0434 for aftale

Book prøvetur, ring tlf. 48240434 eller mød op i bilhuset

mvh.
Morten Andersen

 

2018-01-21T12:20:54+00:00januar 11th, 2018|Alle|0 Comments