Hyundai 5+ service hos Jønssons Auto i Hillerød

Autoriseret eftersyn af din Hyundai, som er +5 år

Kærlighed kender ingen alder.

vi holder af din Hyundai. Også selvom den er mere end 5 år gammel. Derfor har vi udviklet Hyundai Service 5+.

Book et eftersyn.
Med et Hyundai Service 5+ eftersyn er det nemt og billigt at holde glæden ved din Hyundai vedlige. Til en fast lav pris på kr. 1.495,- går specialuddannede Hyundai-teknikere din bil igennem på alle væsentlige punkter. Og ikke nok med det. Foruden originale reservedele og kyndig rådgivning, inkluderer eftersynet også Hyundai Vejhjælp i hele Europa*.

Service af din hyundai hos jønssons auto

Se videoen her – eftersyn af din Hyundai hos Jønssons Auto

Vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på din Hyundai. Det gælder også, hvis den ikke er helt ny længere. Til alle Hyundai-modeller, som er mere end 5 år, har vi udviklet et værkstedseftersyn, som vi kalder for Service 5+.

Hvad indeholder Hyundai Service 5+ eftersyn?

Foruden at skifte olie og oliefilter, efterser og kontrollerer vores teknikere din bil på en række vigtige punkter:

✓   Bremsefunktion
✓   Udstødning og ophæng
✓   Belysning
✓   Styretøj, hjulophæng og støddæmper
✓   Horn
✓   Rustbeskyttelse
✓   Viskerblade
✓   Aflæsning af fejlkoder

✓   Dæk og dæktryk
✓   Bremseklodser -og skiver
✓   Væskeniveauer
✓   Motor tæthed, gearkasse m.m.
✓   Frostsikring
✓   Efterfyldning af sprinklervæske
✓   Udvendige drivremme
✓   Kontrol af evt. fabriks opdateringer

Vi matcher prisen

Efter endt gennemgang af din bil, giver værkstedet dig altid en status og et samlet overblik over eventuelle anbefalede reparationer. Der foretages ingen reparationer eller udskiftning af sliddele uden din accept, og du bestemmer selv, om du vil have de anbefalede reparationer udført eller ej. Dog ønsker vi, at holde forholdet mellem dig og din Hyundai godt kørende. Derfor matcher vi prisen på alle tillæg reparationer.

Vi matcher prisen, hvis et alternativt værksted i Danmark tilbyder dig en skarpere pris end den, vi har tilbudt dig. Det er et krav, at du kan fremvise et skriftligt tilbud på et identisk reparation omfang, der ikke er ældre end 14 dage, og som inkluderer originale reservedele. Prismatch gælder ikke tilbud, som er omfattet af kampagner.

Gratis vejhjælp i hele Europa

Når du har din bil til autoriseret Hyundai Service 5+ eftersyn, får du automatisk genaktiveret din Hyundai Vejhjælp, som gælder i hele Europa*. Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du er impliceret i et uheld eller har tekniske problemer, der gør, at du ikke kan køre videre. Og så sparer du tilmed kr. 849,- årligt.

Læs mere om fordelene ved Hyundai Vejhjælp her.

Få automatiske påmindelser

Hånden på hjertet. Der er nok at huske på i en travl hverdag. Det praktiske omkring din Hyundai behøver dog ikke optage tanke plads, hvis du tilmelder din bil til minHyundai. Her får du automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Du har bilens service historik lige ved hånden – og en række fordele som medlem. Hent minHyundai som APP til både iOS og Android – eller tilmeld dig lige her.

*Hyundai Vejhjælp dækker i hele Europa, ekskl. Grønland og Færøerne. Aftalen er gældende frem til næste autoriserede serviceeftersyn. Hyundai Vejhjælp er forudsat, at evt. sikkerhedsrelateret ekstraarbejde udføres på et autoriseret Hyundai-værksted.

BOOK ET ERFTERSYN HER TLF.: 4824 0434

VÆRKSTEDET
Mandag – torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 15.00
Telefon tid fra kl. 7.30

Morten Andersen
Tlf. 48 24 04 34
moa@jauto.dk

Søren Jensen
Tlf. 4824 0434
soj@jauto.dk

Jacob Jønsson
tlf. 4824 0434
jaj@jauto.dk

Om Hyundai
Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår. Sammen med søstermærket Kia er koncernen verdens fjerdestørste bilproducent, og Hyundai er i dag verdens femtestærkeste bil-brand og 38. stærkeste brand alt i alt. Hyundai satser stort på Europa og har derfor etableret et designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som også er kendt for hans medvirken til designet af en række anerkendte mærker fra Tyskland. I dag har flere end 100.000 danskere valgt at køre i en Hyundai.
2019-04-23T11:18:43+02:00marts 27th, 2019|Hyundai, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Kommentarer

Book tid til sommerdækskifte

På trods af coronavirus (COVID-19 ), holder Jønssons Auto åbent som normalt.

Skal du have sommerdæk og fælge på bilen, så kan du booke tid på tlf. 48 24 04 34

Hos Jønssons Auto er vi klar til at skifte dine dæk mandag – fredag kl. 8-16.

Vi tager naturligvis de fornødne forholdsregler på værkstedet, og følger Sundhedsstyrelsens anvisninger i forbindelse med COVID-19. Vi forventer at du som kunde gør det samme.