Ny KONA hybrid

En af sommerens brandvarme nyheder fra Hyundai er den nye KONA hybrid – På gaden primo juni 2020

KONA_hybrid_Jønssons_Auto

Ny KONA hybrid rammer markedet primo juni 2020

I takt med at sommeren gør sit indtog, kan vi præsentere et brandvarmt, sidste nye skud på stammen inden for Hyundais stærke hybridmodeller: KONA hybrid.

Det nyeste medlem i KONA-familien gør det muligt at køre langt på en liter benzin helt uden at skulle oplade et batteri eller ændre kørevaner. Den nye KONA hybrid er nemlig udstyret med både en forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som tilsammen reducerer dit brændstofforbrug og CO2-udslip under kørsel.

4 eksklusive udstyrsvarianter

KONA hybrid Pure

Fra kr. 249.995,- 

Inkl. bl.a.: 16″ alufælge, armlæn foran, aut. nødbremse, Bluetooth, elektrisk håndbremse, fartpilot, klimaanlæg (1-zonet),
LED-kørelys, Paddle shifters, Tagrælinger, Træthedsregistrering, Vognbaneassistent, aktiv

KONA hybrid Essential

Fra kr. 259.995,- 

Inkl. Pure-udstyr + bl.a.: 3,5″ supervision cluster, 7″ touchskærm, Apple CarPlay, bakkamera, varme i forsæder og rat, forberedt til træk 

KONA hybrid Advanced

Fra kr. 274.995,- 

Inkl. Essential-udstyr + bl.a.: Baksensor, bakspejl med aut. nedblænding, blindvinkel-sensor, regnsensor, Smart Key,
tågeforlygter

+ 1st Ed.-pakke

Fra kr. 294.995,- 

Inkl. Advanced-udstyr + bl.a.: Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, 4,2″ supervision cluster, LED-lygter, fjernlysassistent, Head-Up Display, mørktonede ruder, P-sensor foran, trådløs opladning af mobiltelefon*

* Kræver Qi-kompatibel smartphone.

KONA_hybrid_Jønssons_Auto

KONA endelig som hybrid

Den populære KONA leverer de vigtigste SUV-egenskaber: Overblik, styrke, rummelighed, sikkerhed samt høj ind- og udstigning.

Front_KONA_Hybrid

Stærk performance

Den nye KONA hybrid leverer en enestående brændstoføkonomi. Denne sporty SUV er nemlig udstyret med en benzinmotor og en batteridrevet elmotor. Tilsammen leverer de 141 hk og et drejningsmoment på 265 Nm. Derudover får du glæde af en 6-trins gearkasse med dobbeltkobling (DCT), som garanterer en brændstoføkonomisk og behagelig kørsel.

Benzinmotor_KONA_hybrid

Den nyeste sikkerhedsteknologi

Med Hyundai SmartSense, vores avancerede sikkerhedssystem, har den nye KONA hybrid den nyeste sikkerhedsteknologi, der bl.a. inkluderer adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion, automatisk nødbremse med fodgænger og cyklistgenkendelse, blindvinkel-sensor og træthedsregistering.

Træthedsregistering_KONA_hybrid

Kæmpe udvalg af forbindelsesfunktioner

Den helt nye KONA hybrd er udstyret med et imponerende udvalg af forbindelsesfunktioner, som alle er integreret i den nye 7″ touchskærm (afhængig af variant).

KONA hybrid fås med Bluelink (ekstraudstyr), som indeholder en bred vifte af funktioner, der gør dine køreture mere praktiske og underholdende.

Et gratis 5-års abonnement til Hyundais LIVE Services er inkluderet i 8” navigationssystemet. Få glæde af adgang til trafik, vejr, POI-information og advarsler om fartkameraer, hvor loven tillader dette (ekstraudstyr).

Forbindelsesfunktioner_KONA_hybrid

Komfort der gør en forskel på enhver køretur

Af de lækre komfortelementer i KONA hybrid kan bl.a. nævnes elektrisk håndbremse, 7″ touchskærm, trådløs opladning af mobiltelefon, sæder med varme og ventilation og varme i rat.

Flere af de forskellige features indenfor komfortsegmentet er afhængig af variant eller tilbydes som ekstraudstyr. 

Jønssons_Auto_Mobil_oplader_bil