Danmarks billigste plug-in hybrid.

Hyundai IONIQ er et bæredygtigt bilvalg til dig, der gerne vil værne om miljøet – uden at gå på kompromis med den ultimative køreglæde.

Med den nye plug-in hybrid kan du pendle op til 63 km på ren el*. Kombineret med et CLEVER-abonnement, hvor du kan lade alt, hvad du vil for 299 kr./md., kan du altså nemt pendle fra kun 15 kr./dag,** hvis du bor max. 30 km fra din arbejdsplads.

Netop nu kan du få Hyundai IONIQ plug-in hybrid til omgående levering inden sommerferien.

”Reservér din IONIQ plug-in hybrid til omgående levering”

IONIQ plug-in hybrid er udsolgt i hele Europa, og produktionstiden på hybridbiler er ofte lang, men vi har helt ekstraordinært fået en sending hjem, som vi kan levere omgående hos Jønssons Auto i Hillerød…

* NEDC-tal. Forbrug afhængig af kørestil, vejr og brug af f.eks. aircondition.
** Forbrug med udgangspunkt i 20 arbejdsdage, samt CLEVER-ladestander og -abonnement på 299 kr./md. bestilt hos Hyundai-forhandler i forbindelse med køb af ny bil. Se mere på clever.dk.

Ekstraordinært design.
De imponerende, high-performance komponenter i IONIQ plug-in hybrids aerodynamiske krop er ideelt designet til at arbejde sømløst sammen.

Rent og enkelt.
Det rummelige interiør i IONIQ plug-in hybrid er udført med en distinkt designrenhed.

Den innovative anvendelse af miljøvenlige interiør materialer til dørbeklædning, bilens farve og tæpper bekræfter IONIQs status som en bæredygtigt bygget elbil.

Supervision instrumentering
Den imponerende 7” LCD-farveskærm i instrumentbrættet er nemt overskuelig og flot at se på (afhængig af variant).

Altid tilsluttet
Via den 8” LCD-touchskærm, som er forberedt til navigation, har du nemt adgang til Apple CarPlayTM og bilens premium Infinity Sound System.

Ventilation i forsæder
Hold dig kølig og forfrisket hele sommeren med tilkøb af ventilation indlejret bilens forsæder (ekstraudstyr til sæder i kunstlæder).

Sæt strøm til fremtidens køreglæde.

Med bare et enkelt tryk på knappen, kører du på 100% el i op til 63 km, og dermed med minimal belastning for miljøet. Vil du udvide rækkevidden på op til 1100 km på dine ture, sørger IONIQ plug-in hybrid automatisk for at skifte over til kombineret benzin/el. IONIQ plug-in hybrid er derfor bilen, der giver dig den ultimative fleksibilitet. Når du parkerer ved en ladestander, er der nem adgang til ladestikket, så du igen kan køre på rendyrket energi. Det er fremtidens form for køreglæde.

Ekstraordinær garanti.
5 års garanti-mærket er bevis på vores tillid til kvaliteten af vores biler. Du får 5 års ubekymret køreglæde – uden nogen kilometerbegrænsning. Yderligere er der hele 8 års garanti på højspændingsbatteriet, dog maksimalt 200.000 km. Se yderligere information i særskilt garantihæfte.

Kontakt vores salgsafdeling
JØNSSONS AUTO A/S:
Krakasvej 5
3400 Hillerød
Tlf: 4824 0434
info@jauto.dk

Se udvalget, reservér din her og sæt strøm til fremtidens køreglæde allerede i dag!

For yderligere information, kontakt:
Hyundais Pressechef, Annegrethe Skovby
Mobil: 42141159
E-mail: a.skovby@hyundai.dk
Om Hyundai
Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår. Sammen med søster mærket Kia er koncernen verdens fjerde største bilproducent, og Hyundai er i dag verdens femtestærkeste bil-brand og 38. stærkeste brand alt i alt. Hyundai satser stort på Europa og har derfor etableret et designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som også er kendt for hans medvirken til designet af en række anerkendte mærker fra Tyskland. I dag har flere end 100.000 danskere valgt at køre i en Hyundai.
2018-06-08T09:45:52+02:00juni 8th, 2018|Hyundai, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Comments