Oplev den nye Hyundai Tucson

Oplev den nye Hyundai Tucson. Livet er en rejse. Nogle gange går det lige ud af landevejen, andre gange tager det uventede sving. At komme fra A til B er en del af livet, så hvorfor ikke gøre det til en dejligt oplevelse. For reelt er det jo tit hårdt arbejde, som er med til at definere din succes.

Smart og sporty – Den nye Tucson udstråler kraft og dynamik fra alle vinkler

Smart og sporty

Den nye Tucson udstråler kraft og dynamik fra alle vinkler. Lige fra den letgenkendelige front henover siden med den elegante designlinje, til de flotte baglygter, som smyger sig fra siden og om til bagenden.

Raffineret design

Der er lagt hårdt arbejde i at udvikle og forfine den nye, faceliftet Tucson, så den i dag er en af de bedst sælgende SUV’er i verden. Designet og udviklet i Europa, og nu endnu bedre.

Cascading kølergrill

Den nye Tucson har naturligvis Hyundais signatur kørlergrill, Cascading grill, som med sin sekskantet form er både dynamisk og meget synlig.

Hyundai Hillerød, KONA electric

8’’ touchskærm

Prøv den flotte og smukt integrerede touchskærm, som nærmest flyder ovenpå instrumentbrættet. Skærmen giver adgang til både radio og telefon via Bluetooth. Via din smartphone kan du få adgang til Apple CarPlay™*, som tilbyder en række apps og funktioner fra din telefon, herunder musik, SMS m.m. (afhængig af variant).

*Apple CarPlay™ er et registreret varemærke under Apple Inc.

jauto, KONA electric

Premium lydsystem

Du kan vælge at opgradere lydsystemet til det amerikanske KRELL (ekstraudstyr). Her vil du opleve lyd i høj klasse via de ekstra højttalere, forstærker og subwooferen, som alle er designet fra KRELL til at passe i din Tucson.

jauto, KONA electric

Interiør tilpasset dig

Sæt dig tilbage og nyd de lækre sæder og den rummelige kabine med plads til 5 personer. Oplev den energi som er lagt I alle materialer og samlinger.

jauto, KONA electric

Fleksibelt bagagerum

Rummelig og fleksibelt. Ikke kun kabinerummelig. Bagagerummet rummer op til 513 liter og kan naturligvis gøres endnu større ved at lægge et eller flere sæder ned.

Et look, man lægger mærke til

Den nye Tucson har et signatur LED-kørerlys, som er let at genkende. Siddende i de flotte kombinationsforlygter (ekstraudstyr), lyser de tydelige LED-lygter (ekstraudstyr) og gør opmærksom på sig selv. Forrest er den flotte cascadinggrill, som er Hyundais signatur. Det er muligt at tilkøbe fuld LED-lys samt give SUV-looket et ekstra pift med en skidplate i kontrastfarve under kølergrillen.

Ny Tucsoni Hillerød, jauto.dk

Sidespejle med blink

Flotte sidespejle med integreret LED-blink. Er både synlig og smart.

Ny Tucson i Hillerød, jauto.dk

Sorte skærmforøgere

Over dækkene finder du de sorte skærmforøgere, som er med til at understrege bilens dynamik og karakter..

Ny Hyundai Tucson i Hillerød, jauto.dk

Sidebeskyttelseslister

I en smart kontrastfarve finder du sidebeskyttelseslister som både ser smart ud og beskytter lakken mod små stenslag (afhængig af variant)

Tucson i Hillerød, jauto.dk

Tagspoiler

Aerodynamisk og med integreret stoplys.

Kvalitet og rummelighed.

Interiøret i den nye Tucson har undergået en stor forvandling med bløde plastmaterialer, flotte samlinger og sæder i høj kvalitet. Bemærk også den rummelige kabine med plads til 5 personer. Interiøret fås I flere farver og indtræk muligheder. Se specifikationsark for muligheder og farvevalg hos din lokale forhandler Jønssons Auto i Hillerød.

Kontakt vores salgsafdeling
JØNSSONS AUTO A/S:
Krakasvej 5
3400 Hillerød
Tlf: 4824 0434
info@jauto.dk

Kilde: Hyundai Danmark 2018.
Om Hyundai
Hyundai Motor Company blev grundlagt i 1967 og i 1992 blev Hyundai introduceret til det danske marked. Hyundai er ikke bare et brand, der er vokset markant i danskernes bevidsthed og hjerter de seneste år. Det er også et brand med store ambitioner om at køre forrest, hvad innovation og nytænkning angår. Sammen med søster mærket Kia er koncernen verdens fjerde største bilproducent, og Hyundai er i dag verdens femtestærkeste bil-brand og 38. stærkeste brand alt i alt. Hyundai satser stort på Europa og har derfor etableret et designcenter i Tyskland under ledelse af Peter Schreyer, som også er kendt for hans medvirken til designet af en række anerkendte mærker fra Tyskland. I dag har flere end 100.000 danskere valgt at køre i en Hyundai.
2018-10-03T11:56:52+00:00oktober 3rd, 2018|Hyundai, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Comments