Den nye i30 Fastback har danmarkspremiere hos Jønssons Auto

Den nye i30 Fastback har danmarkspremiere hos din lokale forhandler i weekenden 3.-4. marts 2018, men du kan forhåndsbooke din prøvetur allerede i dag, så du bliver én af de første, som oplever den.

Forhåndsbooker du din prøvetur inden udgangen af februar måned og prøvekører bilen i marts, så er du med i lodtrækningen om en i30 Fastback i en hel måned. Læs mere her https://www.hyundai.dk/bookprovetur

Uanset om du tager den lige eller den snoede vej, så bliver det sjovere, når du tager turen i i30 Fast¬back. Med en let sænket undervogn, strammere affjedring og kraftige turbomotorer, får du ydelse og dynamik som aldrig før. Dog uden at gå på kompromis med komforten.

I care about details.
Når du tager plads bag rattet på i30 Fastback, mærker du det med det samme. Oplevelsen af kvalitet og de små fine detaljer. Passionen for håndværket i fremstillingen af bilen.

Overvej eksempelvis at tilkøbe den vinrøde læderkabine, som er eksklusiv for denne model. Med matchende stikninger i rattet og farver rundt i kabinen. Smukt til mindste detalje.

I care about efficiency.
Vælg mellem to kompakte turbo-benzinmotorer, som begge leverer en god kombination af præstationsevne og brændstoføkonomi.

I care about safety.
Med Hyundai SmartSense, vores avancerede sikkerhedssystemer, er i30 ledende i segmentet med den seneste aktive sikkerhedsteknologi – bygget til at give dig mere sikkerhed og sindsro. Fra træthedsassistenten, som via avanceret teknologi vurderer, om du bør holde ind for en pause, til automatisk nødbremse, aktiv vognba¬neassistent og advarsel for bagved-kommende trafik.

Alt sammen har det været med til at sikre Hyundai i30 en topkarakter i Euro NCAP sikkerhedstest med hele 5 stjerner.

The beauty of convenience.
Udstyret med en imponerende vifte af smarte komfortløsninger, leverer i30 Fastback banebrydende connectivity og førerassisterende systemer, som fjerner stressen fra enhver køretur.

8″ touchskærm
LCD-touchskærmen på 8” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlayTM* vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet. Afhængig af variant. Tilkøb af navigation er en mulighed og er inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering.

*Apple CarPlayTM er et registreret varemærke under Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Parkeringsassistance for og bag
Det kan være svært at parkere, når pladsen er trang, eller vejr og mørke gør det svært at vurdere afstande. Sensorer i kofangerne opfanger forhindringer både foran og bagved bilen – og giver dig besked i god tid, inden du rammer dem. Afhængig af variant.

*Parkeringssensor foran er ekstraudstyr

5 års garanti uden kilometerbegrænsning
Hyundai yder 5 års garanti uden kilometerbegrænsning på alle modeller – også den nye generation i30. Den garanti kan ingen andre bilmærker matche.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde, som beskrevet i garantihæftet under ”Hyundai’s garantibestemmelser”. Garantihæftet kan læses på www.hyundai.dk/mediecenter/manualer.

Elektrisk parkeringsbremse
Kontakten til den elektriske parkeringsbremse fylder meget mindre end en konventionel håndbremse – og er samtidig meget nemmere at bruge. (Ekstraudstyr)

Velkommen til åbent hus i Hillerød på den nye hyundai I30 Fastback fra d. 3-4 marts 2018.
Vi tilbyder prøvetur og finansiering til alle som kigger ind – Jønssons Auto er nordsjællands bedste Hyundai forhandler.

JØNSSONS AUTO A/S:
Krakasvej 5
3400 Hillerød

Kontakt salgsafdelingen
Tlf: 4824 0434

2018-02-27T19:38:39+02:00februar 26th, 2018|Hyundai, Jønssons Auto A/S, Uncategorized @da|0 Comments